Jobi-tuoteperhe

Jobi-tuoteperhe on kehitetty työnhaun tueksi sosiaalisessa mediassa. Kaikki alla olevat Jobi-sovellukset löydät JobiJobi!n sivuilta Facebookista. Sovellusten tarkoituksena on olla nopeita ja helppokäyttöisiä sekä helpottaa työnantajan ja työhakijan kohtaamista sosiaalisessa mediassa.

Jobi-osaajassa tagit mahdollistavat nopean ja helpon tavan työnhakijoiden tai työpaikkojen täsmähakuun. Jokainen työtehtävä tai työtä etsivä henkilö on määritelty useiden tagien avulla. Tällöin on mahdollista muodostaa kattavia profiileja, joilla on lisäksi tagien kautta yhteys muihin profiileihin. Sovellus jakautuu osaaja- ja yrityspuoleen.

Osaajapuolella työnhakija voi määritellä osaamisensa ja selata sovelluksesta löytyviä yrityksiä.  Yrityspuoli toimii samalla periaatteella ja tietojensa rekisteröitymisen jälkeen yritys voi jättää myös työpaikkailmoituksen Jobi-osaajaan.

Jobi Jobsissa voi selata suoraan yritysten Jobi-osaajaan jättämiä työpaikkailmoituksia, vaikka ei olisi rekisteröitynyt Jobi-osaajaan. Työpaikkailmoituksista voi myös tykätä.

Jobi cvReader on maksuton palvelu, joka kommentoi työhakemuksia. Työhakemus lähetetään Jobi cvReaderiin sähköpostilla ja halutessaan viestiin voi myös liittää hakemukseen liittyvän työpaikkailmoituksen. Jobi cvReader kommentoi työhakemuksen ulko- ja kieliasua. Korjaukset työhakemukseen tekee lähettäjä itse kommenttien perusteella. Työhakemuksia voi lähettää osoitteeseen: cvreader@samk.fi

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s