Mediatiedote: Mobiilirekrytointi saapuu Suomeen

Älypuhelinten markkinaosuus on kasvanut räjähdysmäisesti muutaman viime vuoden aikana. Verkkoselailun ja pelaamisen lisäksi älypuhelimia on alettu hyödyntää myös rekrytoinnissa. JobiJobi!-palvelu julkaisee tällä viikolla Osaaja 2.0 -mobiilisovelluksen, jonka avulla työnhakija voi etsiä työpaikkoja missä tahansa, milloin tahansa.

Yhdysvalloissa Kelton Researchin tekemän tutkimuksen mukaan 86 % työnhakijoista on valmiita käyttämään älypuhelintaan työnhaussa ja 47 % vastanneista olisi valmis myös hakemaan työpaikkaa suoraan älypuhelimellaan. Suurin este tällä hetkellä mobiilirekrytoinnille kuitenkin on se, ettei monista web-sivuista löydy vielä mobiiliversiota.

Osaaja 2.0 -sovellus mahdollistaa työnhaun älypuhelimilla. Mobiilisovellus listaa käyttäjälle sopivimmat työpaikat Facebook-tietojen perusteella ja löytyviä työpaikkoja voi tarkastella joko paikallisesti tai koko maasta. JobiJobi!:n yhteistyökumppaneita ovat Monster.fi sekä Mol.fi, joiden avoimet työpaikat sovellus näyttää. Tällä hetkellä Osaaja 2.0 toimii parhaiten satakuntalaisille, mutta sovellusta tullaan kehittämään valtakunnallisesti toimivaksi.

Julkaistava Osaaja 2.0 on vasta sovelluksen ensimmäinen versio ja JobiJobi! haastaakin sovelluksen käyttäjät mukaan kehitykseen. Facebookin Osaaja 2.0 kehittäjät -ryhmään voi kuka tahansa liittyä ja jättää sinne omia kehitysideoitaan. Eniten tykkäyksiä saaneet ideat tullaan toteuttamaan.

Mainokset
Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s