Kiitän ja siirryn uusiin tehtäviin

Työpöytä SAMKissa on siivottu. On aika tehdä uusia asioita ja kohdata uusia haasteita. Kiitän mitä loistavinta tiimiä, SAMKia ja kaikkia yhteistyötahoja, joiden kanssa olen saanut tämän projektin yhteydessä työskennellä. Nyt suuntaan toisaalle, mutta työtehtäväni pysyvät pitkälti samoina. Edelleen vahvasti mukana ovat sosiaalinen media, viestintä ja rekrytointi.

Talent Center Oy:ssä tehtäväni on vastata ja tuottaa erilaisia sosiaalisen median ratkaisuja yritysten, yhteisöjen ja yksityishenkilöiden tarpeisiin.  Talent Center Oy tarjoaa liiketoimintapalveluja yrityksille, jotka haluavat keskittää voimavaransa ydinliiketoimintaansa ja ostaa palveluja ns. yhden luukun -periaatteella. Talent Centerin ydinosaamiseen kuuluu erilaisten henkilöstöpalveluiden ja -ratkaisujen tuottaminen. Keväällä 2012 TC on laajentanut toimintaansa kattamaan myös yritysjohdon konsultointipalvelut, erityisesti sosiaalisen median hyödyntämisen liiketoiminnassa osalta.

JobiJobi-palvelu jatkaa nykyisessä muodossaan ja entisessä kokoonpanossaan. Ann-Christine Wahl siirtyy tilalleni projektipäälliköksi ja Peter Virtanen jatkaa projektissa IT-suunnittelijan nimekkeen alla. Projektiharjoittelijamme Sanna Kaitale taas jatkaa e-trainerin tehtävissä.

Työskentely Työtä Meille Nyt ja Heti -hankkeessa syntyneessä JobiJobi-palvelussa on ollut hienoa eikä haasteita ole puuttunut, sillä olemme suunnitelleet ja rakentaneet palvelun alusta alkaen.

Kun keväällä 2010 valmistelimme SAMKin tutkimusjohtajien Anne Kärjen ja Cimmo Nurmen kanssa hankehakemusta, jonka ydinajatuksena oli kehittää yritysten rekrytointia ja nuorten työnhakua sosiaalisessa mediassa, tilanne oli vielä se, että juuri kukaan ei uskonut yritysten olevan kiinnostunut sosiaalisen median hyödyntämisestä rekrytoinnissa tai ajatellut, että sosiaalisella medialla olisi mitään merkitystä työnhaun kannalta. Hankehakemuksen läpimenokaan ei ollut mitenkään itsestään selvää, sillä niin erilainen täysin sosiaalisessa mediassa toteutettava hanke tulisi olemaan verrattuna yleensä nuorten työllistymistä edistäviin hankkeisiin. Satakunnan ELY-keskuksessa kuitenkin uskottiin, että Työtä Meille Nyt ja Heti! -hanke voisi luoda jotain uutta.

Nyt helmikuussa 2012 rekrytointi sosiaalisessa mediassa on jo monien suomalaistenkin yritysten arkea. Luomamme JobiJobi- palvelun piissä on reilusti yli kaksituhatta aktiivista toimijaa. Nykyisessä muodossaan JobiJobi etsii ja tuottaa aktiivisesti tietoa rekrytoinnista ja työnhausta sosiaalisessa mediassa, välittää työpaikkoja mm. Kesätyöt Satakunnassa, kehittää rekrytoinnin ja työnhaun sovelluksia (Osaaja 2.0 tulossa) sekä järjestää erilaisia infotilaisuuksia mm. Kesäduuni 2012-webinaarin, johon osallistui yli 300 henkilöä ympäri Suomea. Tästä tilanteesta on Jobi-tiimin hyvä jatkaa.

Hanke loppuu tämän vuoden lopussa, mutta toivottavasti tarpeelliseksi nähty ja koettu toiminta jatkuu jossain muodossa varsinaisen hankkeen loppumisen jälkeenkin.

Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s