Kesäduuni 2012 -webinaarin yhteistyökumppaneiden esittelyt

Alla koosteet järjestämämme Kesäduuni 2012 -webinaarin yhteistyökumppaneiden esittelyistä. Webinaari on huomenna 7.2 klo 13-14.30 Adobe Connectin välityksellä. Imoittautua voi vielä tämän  päivän ajan täältä. Lisäinfoa webinaarista löydät virallisesta Facebook-eventistä.

Haussa.fi

Haussa.fi on työnantajille ja erityisesti nuorille työnhakijoille suunnattu verkkopalvelu, jonka tarkoituksena työpaikkojen ja työntekijöiden kohtaamisen edistäminen. Palvelussa työnhakijat voivat etsiä erityyppisiä työsuhteita ja tuoda osaamistaan esille perinteisen cv:n ja tekstimuotoisen hakemuksen lisäksi linkittämällä profiiliinsa myös mediaelementtejä sekä keräämällä persoonaan liittyviä suosituksia.

Verkkosivuston lisäksi voit seurata Haussa.fi-palvelua Twitterissä ja Facebookissa.

Haussa.fi-palvelu on Tampereen TE-toimiston ja Pirkanmaan ELY-keskuksen hankkeiden Työvoima Liikkeelle Pirkanmaalla (ESR) sekä Nuorten neuvonta- ja ohjauspalveluiden kehittäminen sosiaalisessa mediassa (ESR) yhteinen pilottiprojekti.

Kesäduuni 2012 -webinaarissa puhumassa hankkeen projektipäällikkö Maria Rajakallio. Hän kertoo työnhausta sosiaalisessa mediassa sekä lisää Haussa.fi-palvelusta.

www.haussa.fi

Kesäduunari-info
Kesäduunari on ammattiliittojen Akavan, SAK:n ja STTK:n yhteinen infopalvelu, joka palvelee kaikkia kesätyöntekijöitä toukokuun alusta elokuun puoleenväliin saakka. Maksuttomaan neuvontapuhelimeen voi ottaa yhteyttä, jos jokin kesätöihin liittyvä asia mietityttää tai jos töissä on ilmennyt ongelmia.

Kesäduuni 2012-webinaarissa Kesäduunari-infoa edustaa SAK:in järjestösihteeri Anita Spring. Hän tulee kertomaan, mitkä ovat yleisimpiä ongelmatilanteita kesätöissä ja miten niissä tulisi menetellä.

www.kesaduunari.fi

HK Ruokatalo

HK Ruokatalo on kaikille kaupoista tuttu lihan, lihavalmisteiden ja valmisruokien valmistaja. HK Ruokatalo valikoimiin kuuluu mm. kuluttajapakattua lihaa, makkaroita, leikkeleitä ja valmiita ruoka-annoksia. HK Ruokatalo Oy:n tuotemerkit Suomessa ovat HK ja Kariniemen.

HK Ruokatalo työllistää lisäksi joka kesä lukuisia nuoria. HK Ruokatalo tarjoaa monipuolisia työtehtäviä elintarviketeollisuudessa. Kesätöihin HKlle voivat hakea kaikki 18-vuotta täyttäneet.

HK Ruokatalo Euran rekrytoinnista vastaava Tarja Selin tulee kertomaan nuorille työnhakijoille vinkkejä työnhakuun ja työhaastattelutilanteita varten.

www.hkscan.fi

SataEdu

SataEdu eli Satakunnan koulutuskuntayhtymä järjestää ammatillista koulutusta Satakunnan alueella seitsemällä eri paikkakunnalla. Opiskelijoita on noin 3000 ja henkilökuntaa 400. SataEdu tarjoaa monipuolista koulutusta aina kone- ja metallialasta kauneudenhoitoon. Tarkempaa infoa SataEdun koulutusohjelmista löytyy heidän web-sivuiltaan.

Webinaarissa mukana on SataEdun Kankaanpään ja Kokemäen opiskelijoita. He ovat mukana lähetyksessä web-kameran välityksellä ja vastailevat päivänpolttaviin kysymyksiin!

www.sataedu.fi

WCR Finland

WCR Finland on Satakunnan ammattikorkeakoulun Yrityskiihdyttämöstä alkunsa saanut henkilöstövälitysyhtiö. Yrityksen päämissio on saada nuoria unelmaduuniinsa hyväksikäyttäen rekrytointikentän uusia tuulia. Yrityksille WCR Finland tarjoaa motivoituneita ja osaavia tekijöitä.

WCR Finlandin luova konsultti Joonas Villanen, tulee kertomaan webinaariin videohakemuksen eduista.

www.wcrfinland.com

Mainokset
Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s