Kesätyöt Satakunnassa – Työnantajan ja -hakijan kohtaamispaikka

Jos ensi kesän työpaikka on vielä hakusessa, kannattaa sitä etsiä nyt myös Facebookista. Kesätyöt Satakunnassa on JobiJobi!-palvelun Facebookiin perustama sivusto, johon kerätään alueen avoimia kesätyöpaikkoja. Sivujen tarkoitus on toimia työnantajan ja -hakijan kohtaamispaikkana verkossa. Kesätyöt Satakunnassa: facebook.com/kesatyotsatakunnassa

Kesätyöt Satakunnassa -sivujen toimintaperiaate on yksinkertainen. Työnantajat voivat vapaasti jättää sivuille työpaikkailmoituksia, ja työnhakijat voivat seurata ilmoituksia ja kertoa itsestään työnhakijana. Sivut helpottavat työnhakijoita työpaikkojen löytämisessä ja antavat näkyvyyttä yrityksille ja niiden tarjoamille työmahdollisuuksille.

Avoimet kesätyöpaikat kiinnostavat nuoria: Kesätyöt Satakunnassa -sivut ovat keränneet parissa viikossa yli 800 tykkääjää. Suuren kiinnostuksen vuoksi JobiJobi! on aloittanut yhteistyön Satakunnan TE-toimistojen kanssa. Työkkärin Tytti tuo mol.fi-sivuston kesätyöpaikat myös Kesätyöt Satakunnassa -sivuille. Työkkärin Tytti: facebook.com/tyokkarintytti. Facebook-sivuja pyritään päivittämään tiheään ja avoimia kesätyöpaikkoja etsitään aktiivisesti, jotta mahdollisimman moni nuori työllistyisi ensi kesänä.

Joko sinulla on tiedossa kesätyöpaikka? Käy vastaamassa Kesätyöt Satakunnassa -sivuilla olevaan kyselyyn!

facebook.com/kesatyotsatakunnassa

Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s