JobiJobi! järjestämässä valtakunnallista kesätyöwebinaaria

Kesätyökausi lähestyy ja nuoret etsivät kuumeisesti töitä. Työnhaun avuksi JobiJobi!-palvelu järjestää maksuttoman Kesäduuni 2012 –webinaarin. Tapahtumassa puhumassa ovat Jobi-tiimin lisäksi Haussa-palvelun Maria Rajakallio sekä Kesäduunari-infon ja HK Ruokatalo Euran edustajat.

Kesäduuni 2012 on valtakunnallinen webinaari, jota koulut voivat seurata verkon välityksellä ympäri Suomea. Kesäduuni 2012 pidetään ti 7.2.2012 klo 13-14.30 Adobe Connect-verkkokokousohjelman välityksellä.

Ilmoittautuminen tapahtumaan käy täältä. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostitse vahvistuksen ilmoittautumisestasi, ohjeet Adobe Connectin käyttöön ja linkin verkkokokoushuoneeseen.

Kesäduuni 2012-webinaarin Facebook-tapahtuma.

Webinaarin sisältökuvaus:

JobiJobi!

JobiJobi!-palvelu esittelee nuorille kesätyöntekijän muistilistan. Läpi käydään myös kesätyöntekijän tärkeimmät oikeudet.

Haussa.fi

Haussa.fi-palvelun projektipäällikkö Maria Rajakallio tulee kertomaan, miten sosiaalista media voi käyttää hyödyksi kesätyönhaussa. Hän esittelee myös Haussa.fi-palvelua ja välittää TE-toimiston terveiset.

Kesäduunari-info

Kesätyö ei ole aina ruusuilla tanssimista ja välillä ilmenee ongelmatilanteita. Kesäduunari-info valottaa yleisempiä ongelmatilanteita ja miten niissä pitää toimia.
Akavan, SAK:n ja STTK:n yhteinen kesäduunari-info palvelee kaikkia kesätyöntekijöitä joka vuosi toukokuun alusta elokuun puoleenväliin saakka. Kyseessä on maksuton neuvontapuhelin.

HK

HK Ruokatalo Euran edustaja kertoo nuorille, mihin työnantaja kiinnittää huomiota työhakemuksissa ja –hakijoissa sekä millaisia kokemuksia heillä on kesätyöntekijöistä.

Yhteyshenkilö:
Satakunnan ammattikorkeakoulu (TKI)
eTrainer Ann-Christine Wahl
ann-christine.wahl@samk.fi
044-7106317

Mainokset
Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s