Jobijobi.fi uudistuu

Jobijobi.fi on ollut toiminnassa nyt melkein vuoden. Tähän saakka jobijobi.fi on ohjautunut mapoyri.wordpress.comiin, jota olemme pitäneet kotisivunamme. On aika uudistua. Nyt jobijobi.fi kerää kaikki Jobi-palveluun kuuluvat eri kanavat yhteen.

Kotisivujemme ulkoilme, suunnittelu ja koodaus ovat omaa käsialaani. Ajatus lähti verkostoituneista palloista, jotka toimisivat linkkeinä perinteisemmän linkkiratkaisun sijaan. Pallot haarautuvat edelleen aihepiirinsä mukaan. Esim. Facebook-logoa painamalla tulee näkyviin hankkeemme tärkeimmät Facebook-sivustot ja applikaatiot. Klikkaamalla esim. palloa jossa on minun kasvoni, pääset henkilökohtaiselle Facebook-sivulleni.

Blogiin pääset uudelta etusivulta keskimmäisestä ja suurimmasta pallosta. Jobi-blogi on hankkeemme keskeisin tiedotusväline ja siksi painoarvoltaan suurin.

Etusivulla on myös kommentointi- ja jopa livestreamin katselumahdollisuus. Livestreamiä voi seurata painamalla vihreää b:n kuvaa sivuilla. Video aukeaa uuteen palloon ja alkaa useimmilla selaimilla automaattisesti.

Miksi palloja?

Pallot ovat hauskoja ja perinteisestä poikkeavia. Ideana oli myös se, että pallot ovat kosketusnäyttöä ajatellen huomattavasti helpompia painaa kuin tavalliset linkit.

Toivottavasti loihdin jotain uutta ja freesiä, josta te kaikki jobijobi.fi:n käyttäjät voitte nauttia. Mielipiteitä uudistuksista voi kommentoida sivuilta löytyvään viestiketjuun. Kysymykset suosittelen lähettämään suoraan sähköpostiini peter.virtanen@samk.fi.

Tulevia uudistuksia

Etusivulle tulee jossain vaiheessa syötettä suoraan blogista, kuten uusien kirjoitusten otsikoita.

Mainokset
Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s