Jobi-osaaja uudistuu

Toisten viettäessä kesälomaa Jobi-tiimi painoi hommia. Kesän aikana Jobi-osaaja sai uuden pirteän ilmeen ja sen käytettävyyttä parannettiin.

Vanha versio Jobi-osaajasta oli suhteellisen karun näköinen ja siinä olikin keskitytty lähinnä toiminnallisuuden rakentamiseen. Nyt päivityksen myötä mukaan on astunut paljon erilaista ja toivottavasti käyttäjän silmää miellyttävää uutta. Sivuilla on paljon JavaScriptillä ja Jquery:llä tehtyä animaatiota ja toiminnallisuutta. CSS3:n avulla sivuilta on vähennetty kuvia ja näin tehty sivuista kevyemmät.

Suurimmat graafiset muutokset on tehty täyttölomakkeissa. Lomakkeella on nyt samanlainen vihreä tausta kuin pääsivullakin. Lomakkeiden tekstikentät ovat myös kokeneet muutoksen. CSS3:n avulla tekstikentät ovat saaneet pyöreät reunat ja varjostuksen sisä- ja ulkopuolelle. Palkkien fonttikokoa on myös kasvatettu.

Myös osaajan tietojen muokkaus on päivitetty sellaiseksi kuin se alun perin oli tarkoituskin. Suurin muutos mikä helpottaa järjestelmän tiedon yhtenäisyyttä, on tagien muokkauksen ja poiston liittäminen järjestelmään. Tageja saattoi lisätä ja poistaa ennenkin, mutta se tapahtui käyttäjän ehdoilla suoraan tekstikenttään. Nyt tagien muokkaus tapahtuu järjestelmän ehdoilla.

Yritykset ovat voineet lisätä Jobi-osaajaan tietojansa jo vuoden. Ilmoituksissa on tehty tyylejä joita on kourallinen. Mukana on todella perustyylejä ja myös hieman räiskyvämpiä vaihtoehtoja.

Uusia tyylejä voit käydä ihastelemassa:

http://goo.gl/XzoFH

Jobi-osaajan osoite on vanha tuttu:

http://apps.facebook.com/jobi-osaaja/

Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s