Jobi-osaajan uudet ominaisuudet

Jobi-osaajan beta-version kehittely jatkuu ja nyt sovelluksen osaaja- ja yrityshaku toimivat. Osaajat pystyvät oman valikkonsa alta hakemaan tagein yrityksiä ja vastaavasti yritykset osaajia. Hakukone osaa myös ehdottaa jo valmiiksi Jobi-osaajan järjestelmässä olevia tageja. Vaihtoehtoisesti painamalla Tarkastele kaikkia osaajia/Näytä kaikki yritykset –painiketta, on mahdollista saada kaikki järjestelmässä olevat osaajat ja yritykset näkyviin.

Osaaja- ja yrittäjähakulistat ovat myös saaneet uuden ulkonäön. Nyt yritysten ja osaajien kaikki tiedot näkyvät kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ne osaajat, jotka eivät ole merkinneet tietojansa julkisiksi Osaaja-profiilia täyttäessään. Osaajat pystyvät muokkaamaan profiiliansa ja yksityisyysasetuksiensa jälkeenpäin Osaaja-valikon alta.

Osaajia hakiessa näkyy heidän kohdallan myös heidän sukupuolensa. Yrityshakupuolella uutena piirtenä rekry-painike. Painike kertoo, millä yrityksillä on parhaillaan haku käynnissä. Painiketta painamalla pääsee suoraan yrityksen työilmoitukseen.

Jobi-osaaja on Facebookissa toimiva ilmainen suomalainen työnhakusovellus, jossa tagit mahdollistavat nopean ja helpon tavan työnhakijoiden tai työpaikkojen täsmähakuun. Jokainen työtehtävä tai työtä etsivä henkilö on määritelty useiden tagien avulla. Tällöin on mahdollista muodostaa kattavia profiileja, joilla on lisäksi tagien kautta yhteys muihin profiileihin. Sovellus jakautuu osaaja- ja yrityspuoleen.

Yrityspuolella yritykset pystyvät esimerkiksi lisäämään työpaikkailmoituksen, joka näkyy Jobi-osaajassa ja JobiJobi!n Facebook-sivulla JobiJobsissa. Työpaikkailmoitus on helppo linkittää esimerkiksi yrityksen omille www-sivuille, Facebookiin tai Twitteriin.

Jobi-osaajaan voi tutustua osoitteessa: www.facebook.com/JobiJobi

Ohjeistus Jobi-osaajan yrityshakuun: http://bit.ly/ifNJDT

Mainokset
Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s