Huittisten Riilin ja Jobi-osaajan yhteistyö suurmenestys

Huittisten Riilin ensimmäinen tehtävä, Jobi-osaajan lanseeraus, on ohi. Jobi-osaajaan lisättiin yhden päivän aikana 99 uutta yritystä ja noin 100 uutta osaajaa. Tykkääjien määrä JobiJobi!:n Facebook-sivuilla kasvoi 70 ja sovellusta on tehty tunnetuksi Huittisten lähikuntia ja aina Pirkanmaata myöten.

Uusien arvokkaiden kontaktien lisäksi JobiJobi!-palvelu sai arvokasta tietoa sovelluksen käytettävyydestä ja parannustarpeista. Jobi-osaaja sovelluksessa kävi välillä jopa niin kova kuhina, että sovelluksella oli ongelmia käsitellä kaikkia tietoja ja niitä piti lisätä käsin.

Kilpailun voiton vei Katujen Elmot, jotka saivat hitaan startin, mutta hyvin tehty suunnitelma maksoi takaisin, kun huikea loppukiri veikin heidät voittoon. He käyttivät paljon aikaa Jobi-osaajasta tehtyyn ohjelehtiseen, joita he tulostivat 200 kappaletta ja onnistuivat peräti vielä jakamaan niistä 150. He veivät myös esitteitä Työvoimatoimiston itsepalvelutiskillä, olivat yhteydessä yrityksiin sähköpostilla, puhelimitse ja henkilökohtaisesti sekä kävivät infoamassa eri paikkakunnilla lukioissa.

Jalkautumisen lisäksi muut Riili-joukkueet perustivat muun muassa Facebookin tapahtuman, mainostivat sovellusta Suomi 24.fi-foorumilla ja Demi-keskustelupalstalla ja jopa soittivat yritysrekisteristä löytyneitä yrityksiä järjestyksessä läpi. Ratkaisevaksi tekijänä tuntui kuitenkin olevan valvonta, jotta yritykset ja ihmiset todella kävivät täyttämässä tietonsa.

Parhainkaan markkinavelho ei olisi saanut näin paljon aikaiseksi vajaassa kahdessa päivässä, joten suuri kiitos riililäisille!

Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s