Huittisten Riilin joukkueet edistävät nuorison työllisyyttä Facebookissa

Huittisten Riilin joukkueiden ensimmäisenä tehtävänä on lanseerata Jobi-osaaja -sovellus, joka edistää erityisesti nuorten työllisyyttä Facebookissa. Jobi-osaaja on kehitetty työnhaun ja rekrytoinnin tarpeisiin. Kunkin joukkueen tehtävänä on saada mahdollisimman monta potentiaalista työnhakijaa ja työnantajaa täyttämään tietonsa Jobi-osaaja -sovellukseen.

Markkinointikampanja sosiaalisessa mediassa käynnistyy keskiviikkoaamuna 9.2. klo 9.00, jolloin opiskelijajoukkueet briiffataan tehtävään. Tehtävä päättyy torstaina 10.2. klo 15.00.

Huittisten Riilissä 9.‒16.2.2011 kilpailevat viisi nelihenkistä opiskelijajoukkuetta liiketaloudellisten tehtävien parissa Huittisten yrityskentässä. Tehtävien päätteeksi joukkueet saavat palautteen ja menestyksestä riippuen yksi joukkue palkitaan ja yksi vapautetaan kilpailusta. Kilpailu huipentuu keskiviikkona 16.2. käytävään finaaliin, jossa paras joukkue palkitaan.

Jobi-osaaja on työnhaun ja rektytoinnin Facebook-sovellus

Facebookissa toimiva Jobi-osaaja eroaa perinteisistä työnhakupalveluista sosiaalisen median ympäristön lisäksi tagihaulla. Jobi-osaajassa tagit mahdollistavat nopean ja helpon tavan työnhakijoiden tai työpaikkojen täsmähakuun. Jokainen työtehtävä tai työtä etsivä henkilö on määritelty useiden tagien avulla. Tällöin on mahdollista muodostaa kattavia profiileja, joilla on lisäksi tagien kautta yhteys muihin profiileihin. Sovellus jakautuu työnhakija- ja yrityspuoleen.

Jobi-sovellus on osa Työtä Meille Nyt ja Heti! -ESR-hankkeen lanseeraamaa JobiJobi! -palvelua, joka edistää nuorten rekrytointia ja kehittää sosiaaliseen mediaan työnhakusovelluksia.

Huittisten Riili kiinnostaa myös Satakunnan ulkopuolella

Huittisten Riilillä on tätä kirjoittaessa lähes 600 tykkääjää Facebookissa. Tykkääjiä on runsaasti Huittisista ja sen ympäristökunnista, mutta yllättäen suurin ryhmä Riili-tykkääjistä löytyy Helsingistä. Seuraavaksi suurimman kannattajajoukot Huittisten Riili on saanut Tampereelta ja Raumalta. Huittisten Riiliä on seurattu myös YouTubessa, josta Riili-kisailijoiden videoita on ladattu kutakin useita satoja kertoja.

 

Tervetuloa ensimmäiseen hallituksen kokoukseen Huittisten Seurahuoneelle

Hallituksen kokouksessa torstaina 10.3. klo 17.00 annetaan palaute ensimmäisestä kilpailutehtävästä sekä tiputetaan ensimmäinen joukkue kisasta. Hallituksen puheenjohtajana toimii liikemies Pentti Setälä, ja muina jäseninä ovat Huittisten kaupunginjohtaja Jyrki Peltomaa ja projektipäällikkö Marika Pöyri.

Seuraa Huittisten Riiliä:

 Facebookissa facebook.com/HuittistenRiili , YouTubessa youtube.com/HuittistenRIILI tai Twitterissä twitter.com/Jobi_Jobi .

Mainokset
Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s