Jobi-osaaja aukeaa Facebookissa!

Jobi-osaaja on Facebook-sovellus. Sovellus on osa Työtä Meille Nyt ja Heti! hankkeen lanseeraamaa JobiJobi! –palvelua, joka edistää nuorten rekrytointia ja kehittää sosiaaliseen mediaan (SoMe) työnhakusovelluksia. Facebookissa toimiva Jobi-osaaja eroaa perinteisistä työnhakupalveluista SoMe ympäristön lisäksi tagihaulla.

Jobi-osaajassa tagit mahdollistavat nopean ja helpon tavan työnhakijoiden tai työpaikkojen täsmähakuun. Jokainen työtehtävä tai työtä etsivä henkilö on määritelty useiden tagien avulla. Tällöin on mahdollista muodostaa kattavia profiileja, joilla on lisäksi tagien kautta yhteys muihin profiileihin. Sovellus jakautuu työnhakija- ja yrityspuoleen.

Työnhakijapuolella nuori voi määritellä osaamisensa ja selata sovelluksesta löytyviä yrityksiä.  Sovellus hakee automaattisesti hakijan henkilötiedot ja hakija pystyy tagien avulla nopeasti määrittelemään osaamisensa. Lomakkeeseen voi lisäksi lisätä osaamislinkin esimerkiksi  blogiin, CV:seen tai vaikkapa web-sivuun. Yrityshaku toimii myös tageilla.

Yrityspuoli toimii samalla periaatteella kuin työnhakijoiden puoli. Yhteystietojensa lisäksi yritys määrittelee yritystä kuvaavat tagit. Kun Jobi-osaaja on hyväksynyt yrityksen tiedot, pääsee yritys selailemaan potentiaalisten työntekijöiden tietoja. Tietojen selailemisen lisäksi yritys voi kutsua kiinnostavan hakijan suoraan haastatteluun Facebookin kautta. Sovelluksen tarkoituksena on nopeuttaa työnhakua sekä helpottaa työnantajan ja työhakijan kohtaamista.

Mainokset
Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Jobi-osaaja aukeaa Facebookissa!

  1. Paluuviite: Tweets that mention Jobi-osaaja aukeaa Facebookissa! | JobiJobi! -- Topsy.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s