SAMK etsii kahta digiajan natiivia työskentelemään sosiaalisessa mediassa

Etsimme osaavaan joukkoomme kahta e-traineria, joiden sijoituspaikkana voi olla Huittinen tai Pori

Etsimämme henkilöt ovat ns. digiajan natiiveja. Heiltä sujuu sosiaalisen median sovellusten käyttö ja käyttöönotto vaivatta. e-trainerit myös tietävät sosiaalisen median tämänhetkiset trendit ja haistavat tulevia virtauksia. Etsimillämme henkilöillä tulee lisäksi olla korkeakoulututkinto.

e-trainer 1

Työn sisältö painottuu sosiaalisen median sovellusten rakentamiseen ja käyttöönottoon. Työ edellyttää tieto- ja viestintäteknistä osaamista. Työsuhde on kokoaikainen ja kesto alustavasti 1.12.2010.–30.11.2011. Rahoituksen varmistuttua työsuhdetta voidaan jatkaa vuoden 2012 loppuun asti.

e-trainer 2

Työn sisältö painottuu sosiaalisessa mediassa verkostoitumiseen, markkinointiin, tiedottamiseen ja keskustelujen ylläpitämiseen. Työ edellyttää hyviä viestintä- ja kommunikaatiotaitoja. Työsuhde on kokoaikainen ja kesto alustavasti 1.1.–30.11.2011. Rahoituksen varmistuttua työsuhdetta voidaan jatkaa vuoden 2012 loppuun asti.

Molempien e-trainerien tehtäväkohtainen palkka on 1700 €/kk.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si 20.10.2010 mennessä sähköpostitse projektisihteeri Nadja Eckhardtille: nadja.eckhardt(at)samk.fi.  Merkitse hakemukseesi kumpaa e-trainerin paikkaa haet.

Lisätiedot:

Marika Pöyri, Työtä Meille Nyt ja Heti! -hankkeen projektipäällikkö, Satakunnan ammattikorkeakoulu, puh. 044 710 6329 tai marika.poyri(at)samk.fi.

Työtä meille Nyt ja Heti! on Satakunnan ELY-keskuksen rahoittama ESR-hanke. Hankkeen tavoitteena on edistää nuorten työllistymistä sekä edistää yritysten rekrytointia sosiaalisessa mediassa. Hanketta koordinoi Satakunnan ammattikorkeakoulu. Satakunnan ammattikorkeakoulu on 6500 opiskelijan ja 500 asiantuntijan monialainen, kansainväliseen yhteistyöhön suuntaava korkeakoulu. SAMKilla on toimipisteet Porissa, Raumalla, Kankaanpäässä ja Huittisissa. Laajapohjaisella ja kansainvälisesti verkottuvalla tutkimuksella ja kehitystoiminnallamme vastaamme aluekehityksen haasteisiin sekä yksityisellä että julkisella sektorilla.

Mainokset
Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: SAMK etsii kahta digiajan natiivia työskentelemään sosiaalisessa mediassa

  1. Paluuviite: Vielä kolme päivää aikaa hakea e-traineriksi! « Työtä Meille Nyt ja Heti!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s